×
Nyitva tartás (munkanapokon):
Ügyfélszolgálat: 8:00 - 18:00
Árukiadás: 8:00 - 18:00
Kérjük, hogy a bemutatótermünket csak a legszükségesebb esetben látogassák.

IdeaList


Az IdeaListen bemutatott termékeket csak reklámajándék végfelhasználó cégeknek forgalmazzuk.

Szemmaszk és zajzáró fülvédő

Eleged van? Itt egy egyedülálló termék, amely hatékonyan segíti az alvást vagy relaxálást a fény, a környezeti zaj és az elektroszmog egyidejű kiszűrésével. Kiválóan használható irodai relaxáláshoz, kórházi tartózkodáskor, sziesztázáshoz, vagy ha kisgyerek van a családban.

Arcpajzs - az idők szele ellen

Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db Szállítási határidő szállítási mód függvényében: 6 hét / 3 hónap.

A maszkabál folytatódik

Maszkdoboz 5 db fehér, emblémázható maszkkal. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db vegyes színben. 2000 db felett választható standard színben. 10 000 doboztól egyedi színben is gyártható. A maszkokra 1 szín nyomása lehetséges.

Telefontöltő és UV-s fertőtlenítő doboz

UV-C fertőtlenítő funkcióval rendelkező 5W-os telefontöltő. A dobozba bármilyen kis eszköz rakható: arcmaszk, ékszerek, karóra, fülhallgató, szemüvegtörlő. Elpusztítja a baktériumok 99,9%-át Extra gyors funkciója 90 másodperc alatt fertőtlenít. 2 UVC-LED, 10 000 órás élettartammal. Szeptember 10-re beérkező készletre tudunk rendeléseket felvenni. Egy darab is rendelhető.

Maszkrögzítő pánt

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Azok számára teszi komfortosabbá a maszk viselését ez a pánt, akiknek egész nap viselniük kell. Akár egyedi dombornyomattal is rendelhető. Egyedi színre gyártva minimális rendelhető mennyiség : 10 000 db, Kérje árajánlatunkat.

Maszk színes dekorációval

Minimális rendelhető mennyiség:100 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható mikroszálas anyagból készült maszk. Nem orvosi felhasználásra készül, hanem hétköznapi védőfelszerelés. Megkötőpánttal és gumis hurokkal is rendelhető. Kérje árajánlatunkat.

Duplarétegű maszk

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható poliészter anyagból készült, szegett maszk. Nem orvosi felhasználásra készül, hanem hétköznapi védőfelszerelés. Teljes fejen rögzíthető gumipánttal vagy fülre akasztható gumis hurokkal is rendelhető. Kérje árajánlatunkat.

Bandana, alias csősál

Minimális rendelhető mennyiség: 250 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható poliészter anyagból készült csősál. Nem orvosi felhasználásra készült, hanem hétköznapi védőfelszerelés, illetve sportoláshoz is kiváló öltözékkiegészítő.. Kérje árajánlatunkat.

Arcpajzs logózott fejpánttal

Gondoljunk a jövőre. Lehet, hogy ezekben a napokban éppen nem látjuk szükségesnek ennek az arcpajzsnak a viselését, de sor kerülhet még rá. Raktározzuk be a védőfelszereléseket, hogy amikor kell, akkor csak elő kelljen kapni. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

HIGIkulcs

Egyszerű, higiénikus eszköz, amely a használója számára lehetőséget biztosít, hogy a kilincseket, kapcsolókat, gombokat ne kelljen közvetlenül megérintenie. Minimális rendelhető mennyiség: 250 db

Autóilllatosító

A tömegközlekedés helyett mostanában több időt fogunk az autóban tölteni. Legyen szem előtt a márkánk menetben és közben élvezzük a kellemes illatokat. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db

Sodrófa másképp

Szerednéd, hogy a márkád logója a családok ünnepi asztalán is megjelenjen? A süteménysütés mindig pozitív élmény, hagyjuk, hogy a márkánk kapcsán ezekre a szép pillanatokra emlékezzenek az emberek. A minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Kézfertőtlenítő, a tiszta üzenetekért

Ugye nem túl figyelemfelkeltőek a képen látható kézfertőtlenítő flakonok? Van az a helyzet, amikor nem kell több, csak a funkcionalitás. De ha marketingesek vagyunk, akkor ezeken az üres flakonokon már a saját brandünket látjuk. Mennyiség? Űrtartalom? Zselészín? + logó. Ennyi kell. A minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

3D térbeli papír dekoráció

Igazán figyelemfelkeltő karácsonyi üdvözletet szeretnél küldeni? DM küldhető, mégis 3D legyen? Erre megoldás a papírból készült, harmonikaszerűen nyitható, tetszőleges formájú dekoráció. A minimális rendelhető mennyiségről érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Névjegy 3D dekorációval

Csak egy névjegy és mégis mennyivel mélyebb benyomást kelt, mintha csak az elérhetőségeinket sorolnánk fel rajta. A minimális rendelhető mennyiségről érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Nem csak járványok idejére

Ajándékozzunk logózott szappant, ha fontos a tisztaság és átláthatóság a márkánk számára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Falióra, neked...

Mindent a szemnek, azaz alkoss olyan faliórát, amit bárki szívesen felakasztana a saját konyhájába is. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Minden, ami labda

Ha igazán látványos labdát szeretnél, akkor gondolkozzunk teljes felületben! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Magvas papír, ültethető papír

Egyedi formára stancolható reklámhordozó papír, virág- vagy fűszermagvakkal. Ha azt szeretné, hogy a marketing üzenete emlékezetes maradjon és beszédtémául szolgáljon, valamint az elültetett növény fejlődése során is a márkáját emlegessék, akkor nincs ennél jobb választás. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Adventi kalendárium sörkedvelőknek

A legtöbb 0.33 l-es sörösöveg rekeszhez alkalmas stancforma. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Toll 360

Használja ki a toll teljes felületét, hogy igazán színes és elhagyhatatlan tollat adhasson az ügyfelei, kollégái kezébe. Minimális rendelhető mennyiség 360°-ban dekorálva: 3000 db.

Amikor a Prosecco beszél

Saját, ötletes grafikánkkal ellátott Prosecco egyenesen Veneto-ból. Minimális rendelhető mennyiség : 1000 palack

Rizspohár a fenntarthatóságért

Rizspohár rizshéjból (80%) és keményítőből (20%). Melamin-mentes, BPA-mentes, komposztálható kávéspohár két méretben. Az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkezik: FDA, LFGB, SGS, ROHS, TUV, REACH. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Ültethető marketing

Ha azt szeretnénk, hogy nyomtatott üzenetünk ne csak száraz információkat hordozzon, hanem átélhető, elemi élményt okozzon, akkor válasszuk ezt a formát: a nyomtatott papírok ültethető magvakat tartamaznak. Garantált a hosszantartó reklámhatás. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Papír szívószál

Korunk kihívása a környezetszennyezés. Az utóbbi években kerültek a figyelem középpontjába az apró műanyag tárgyak, a szívószál és a fültisztító pálcika. A műanyag alternatívája lehet a lebomló papírból készült szívószál. Ha ezt a a márkánkkal emblémázottan használjuk, akkor nem csak jó ügyet szolgálunk, hanem a márkánk bevésődését is elősegítjük. Ajánljuk vendeglátóhelyeknek, gyorsétteremláncok számára. Minimális rendelhető mennyiség 300 000 db.

Telefontartó

Kiváló emblémázható felület, tökéletes szóróajándék. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Pendrive lakatba zárva

Ha Ön olyan cégnek vásárol reklámajándékot, melynek a hívószavai a biztonság, a kézzelfogható védelem, akkor ez a megoldás. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Americano poharak

Teljes felületen, fotószerű nyomattal dekorálható poharak. 250 ml, 300 ml és 350 ml űrtartalmú poharak között válogathat. Kínálunk hőszigetelő, duplafalú poharakat és választható szivárgásmentesen záródó fedél is. Az autóiparban érdekelt cégek abroncsmintás gumipánttal tehetik igazán iparágivá a terméket. Minimális rendelhető mennyiség teljes felületen dekorálva: 250 db. Minimális redelhető mennyiség a pánt- vagy a pohár felületén részlegesen dekorálva: 100 db. Kérje árajánlatunkat!

Beton pendrive

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Beton powerbank

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Borosdoboz és irodaszertartó

Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Szúnyogűző karkötő

100%-ban természetes illatanyaggal. Minimális rendelhető mennyiség 1000 db

Fotóval ellátható papucsok

Így készül egy igazi, vágyott promóciós ajándék. Csak egy kép, egy kis instrukció és indulhat a gyártás. Minimális rendelhető mennyiség: 100 pár

3D kirakó játékok

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kifodítható napszemüveg

2017-es Promotional Gift Award nyertes termék. Lehetőséget ad, hogy ne csak egy, hanem kétféle marketing üzenetet közvetítsünk egyetlen ajándékon. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db. Egyedi színben is gyártatható 5000 db-tól.

Falióra egyedi formában is

Cégünk tevékenységi köréhez illő promóciós eszköz, bármilyen formában grafikával kivitelezhető. Számoljon az idővel! Minimális rendelhető mennyiség 100 db.

Gumikacsa minden formában

Találjon ki a tevékenységi köréhez leginkább illeszkedő gumikacsa formát és mi kitaláljuk, hogyan lehetne megvalósítani, illetve alternatív formát ajánlunk. Engedje szabadon a gumikacsákat! Találjon ki egy akciót, amellyel mozgóstíhatja potenciális vásárlóit, akár játékos formában is. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Pendrive

A hitech hatást keltől átlátszó tömb belül lézergravírozva és a naturális fa kiegészítő kombinációja teszi ezt a pendrive modellt igazán maivá. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Többfunkciós töltőkábel egyedi formájú elosztóval

Zárjuk rövidre! Nem kell a különböző eszközeinkhez külön-külön töltőt becsomagolnunk. Elég ez az egy, amelyet kedvenc cégünktől kaptunk. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Töltőkábel több opcióval

Sorosan vagy párhuzamosan? Itt nem ez a kérdés. Elég ezt az egy kábelt magunkkal vinni a kiegészítőkkel és aannyi eszközünket tölthetünk, amennyit csak akarunk. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sarokvédő

Gyerekekkel kapcsolatos márkák számára kiváló reklámfelületet jelent az asztalok sarkára rakható sarokvédő, ha szeretnénk, hogy pozitív módon jussunk a célcsoportunk eszébe. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 szett. (4 db/szett)

Cukorka, ami formába hoz

A legősibb ösztönöket veszi célba ez a reklámhordozó. Ki tudna ellenállni az édes íznek, bármibe kerül? A mininimális rendelhető mennyiség függ a csomagolás módjától, illetve annak töltőtömegétől. Legyen érdeklődő :) Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Szilikon cipőfűzők

Változatos megjelenést érhetünk el a cserélgethető színű szilikon cipőfűzőkkel. A céges üzenet a karton display-en jeleníthető meg. Minimális rendelhető mennyiség 1000 szett.

Fidget spinner palackokkal

Minden üdítőital és sörforgalmazó cég számára kiváló lehetőség a pörgettyűs trend meglovagolása. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Bluetooth-os sapka

Elsősorban a 15-25 éves korcsoportot célozhatjuk meg ezzel a Buetooth képes sapkával. Így lehet zenét hallgatni, miközben nem mindegy, hogy van-e rajta sapka vagy nincs :) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db

Plüssmalac kulcstartóval

A kreatív és a megvalósult álom. Sok szerencsét a lottózókban! Kisméretű plüssjátékok esetén a minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Szilikon névjegytartó

Ajándékozzon formabontó íróasztali kiegészítőt. Annyira más, mint a többi irodaszer, hogy muszáj használni. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Hátizsák, amiről leüvölt a grafika, ha akar

Ha van olyan grafikai ötlete, amellyel a márkája imidzsét hatásosan tudná emelni akár egy teljes hátizsáknyi felületen...ilyen is van. A minimális rendelhető mennyiségről és szállítási határidőről egyeztessen értékesítőjével. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

USB elosztó

Figyelemfelkeltő reklámhordozó ajándék nem csak gasztro érdekeltségű cégeknek. Csípni fog? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Tolltartó

10 féle színben kapható tolltartó a gyerekek kedvence. Ideális reklámajándék, ha a gyerekek szívébe szeretnénk találni. 1000 db-tól rendelhető akár színek szerint megosztva is.

Napszemüveg üvegnyitóval

Ez a funkciópárosítás már annyira kézenfekvő, hogy eddig valószínűleg csak a technika szabott gátat a megvalósulásának. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Szilikon kupak

Az üdítőitalok, sörök, kupakos olajok, ecetek fenyitása után nem kell szivárgástól, méhecskék, hangyák dézsmálásától tartanunk, ha ezzel a kupakkal zárjuk vissza az üveget. Ha ezt a terméket reklámfelülletnek tekintjük, akkor évtizedekre becsempésszük márkánkat fogyasztóink otthonába. Kinek lenne szíve kidobni, hiszen kicsi és praktikus. Hátha jó lesz egyszer valamire :) Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Plüss teknős

Még egy jó példa arra, hogy egy kedves játékkal hogyan lehet hosszantartó reklámhatást elérni. A termék neve címkén a játék oldalába varrva emlékeztet az ajándékozóra. Ha csak egy fotója van kedvencéről, az sem akadály, hogy plüssjáték váljon belőle. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Falióra másképp

Egyedi formájú falióra azoknak, akik nem akarnak besimulni a háttérbe. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Motiváljuk a gyerekeket

Lehet, hogy ezt az esernyőt akkor is ki fogják nyitni, ha nem esik, nem fúj? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Biciklis csengő egyedi dekorációval

Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Sütinyomó

Csempésszük logónkat az ünnepnapokon is a családok asztalára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Díjnyertes gyufa

Hagyományos funkció új köntösben. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Meglepetés szívószál

Üzenet a palackban modern változata. Üzenet a szívószálon. Hol máshol? :) Minimális rendelhető mennyiség: 10 000 db.

DM napszemüveg

Ez a termék nyerte 2016-ban a PSI-n először kiállítók fődíját. Mi is ez? Egy DM levélben is küldhető napszemüveg tetszőleges kártyaformából stancolva. Legyen az egy tóparti hotel Don't disturb táblája, mely egyben ezt a szemüveget is magában foglalja vagy ajándék egy légitársaság charterjáratán, amint egy délszaki szigetre tart vagy levélben kiküldött sok egyéb információt tartalmazó DM levél, ajándékunk mindig szem lőtt lesz és beszédtémát szolgáltat a strandon, kiránduláson. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szélhang blokkoló

Nem kell többé bosszankodni a telefonba befújó szél zúgása miatt, ha ezt az egyszerű eszközt használja. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Avokádó keltető

Ne dobd ki az avokádód magját, hanem gyökereztesd, ápold és növelj belőle egy új, szeretnivaló szobanövényt. Ehhez nyújt segítséget avokádó csíráztató eszközünk, az AVOSEEDO. Nézzd meg a fantasztikus videót a természet csodájáról! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Összehajtható szandál

Amikor már elég volt a buliban a magassarkú szandálban való pipiskedésből egy szép nyári éjszakán, elő a szandival a retikülből és séta haza egy kénylemes lapostalpúban.

DIY napszemüveg

Lapra szerelve a cég üzenetével az egész felületen! Anyaga EVA keret, műanyag lencsékkel, UV 400 / Cat. 3 védelemmel. A kerek tábla mérete: d: 21 cm. Már megint egy nélkülözhetetlen nyári promóciós eszköz. :)

Diszkóra fel!

Mi hiányzik még a forró nyári éjszakákból? Itt egy példa. Ideális eszköz koncertek, partik, parádék felfényezésére. Anyaga hab, mely a résztvevők sértetlenségét biztosítja, de teljes felületén körbe dekorálható, ami a szponzor lelkivilágának tesz jót. Eleme cserélhető, így nem csak egyszer ér célba az üzenetünk. 3 LED fény teszi tündöklővé, melyek 6 különböző világítási módba kapcsolhatók a gyorsan villogó felpörgetőstől a lassú relaxálóig. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db. A VIDEÓN JÓL LÁTSZIK, VALÓJÁBAN HOGY MŰKÖDIK.

Kacsa a vízen

Erre a kacsára nem lőni kell és nem is hápog! Többé nem kell megfelelően lapos kavicsot keresni a tóparton vagy tengerparton, ha magunkkal visszük ezt a remek reklámhordozót, ami garantáltan pattogni fog a vízen, majd a felszínen megvárja, hogy újra próbára tegyük. Ha folyóba dobjuk, integessünk utána. méret: d: 7.5 x 2 cm és szalag is kérhető rá a cégünk üzeletével emblémázva.

Ergonomikus egéalátét

A szilikon csuklótámasz kényelmével. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szilikon kártyatartó és mikroszálas képernyőtisztító

Tudta, hogy már az emailek több, mint a felét a telefonukon nézik meg az emberek? Az okostelefon nélkül ma már egy lépést sem teszünk, még oda sem megyünk, ahová a király is egyedül. Nagy emblémázási felülettel rendelkező reklámhordozó, ami a telefonon minden percben az Ön célcsoportjának a kezében van. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget sem! méret: 5,6 x 8,6 cm Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Metálos tetoválás

Fiatalos, trendi metálos tetoválás. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

3D hatású, folyadékos telefontok

Funkcionális ajándékozás és figyelemfelkeltés. Ez a két cél, amit ezzel a tokkal elérhetünk. Megvédi telefonunkat a külső sérülésektől, ugyanakkor elkerülhetetlen a Wow-effektus. :) Mi kell más a sikeres reklámhordozóhoz? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Esernyő, ami üt

Csak a marketingesek kezében hatásos fegyver a teljesen egyedi esernyő, amit örömmel használnánk és sajnáljuk, ha nem mi kaptuk ezt a reklámajándékot. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

ATM formájú pendrive

Pénz csak áttételesen vehető ki belőle. :) Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Lufiadagoló

Célcsoport: a gyerekek. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Üvegbögre keksztartóval

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Papírtáska

Súlyos érvek szólnak a könnyű papírtáska mellett. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Papírtáska

Egy apró grafikai ötlet és a cég kerek évfodulója máris feledhetetlenné válik. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Kreatív borosdoboz

Ezzel a szállítmánnyal biztosan célbeér az üzenet. :) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kerámia csészekészlet

Egységben az erő! Minimális rendelhező mennyiség: 3000 készlet. A termék színei nem módosíthatóak, csak a dekorálás kérhető saját logóval. Egy csésze mérete: 6*6 cm

Kerámia bögre

Függő játszmákhoz, vagy légies vállakozásoknak Méret: 8.5* 5.2*11 cm. Minimális rendelhető mennyiség: 5000 db.

Grillezés másképpen

A grillezés télen, nyáron még élvezetesebb közösségi időtöltéssé tehető, ha vendégeinket névreszóló grillhússal lepjük meg. Mi köze ennek a reklámajándékhoz? Ajándékozzunk dolgozóinknak a betűkészlet mellé cégemblémát is. A játékos felnőttek mindenképpen ki fogják próbálni. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Szakácssapka

Ha az Ön cége érdekelt élelmiszeripari termékek forgalmazásában, gyártásában és akár folyamatosan használhatnának a dolgozói séfsapkát, akár egy-egy esemény kapcsán figyelemfelkeltő lenne, ha valamennyi résztvevő ebben pompázna a terméke/cége logójával, akkor hajrá! Nem szőtt anyagból készült, többször használatos, fejmérethez állítható kiképzés. Minimális rendelhető mennyiség: 500 darab.

Színezhető válltáska tollakkal

Tetszőleges mennyiségű kimoshatatlan színeket hagyó tollal rendelhető. Találjunk ki saját rajzot, amit majd kiszíneznek azok, akiknek ezzel a kreatív ajándékkal kedveskedünk. Ha a saját logónkat színesben már eleve a táskára nyomatjuk, akkor az elég sokáig lesz azok szeme előtt, akikkel a márkaismertséget mélyíteni szeretnénk. A tollak színét a logónk színe határozhatja meg. Miminális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Tyvek karpánt 4C nyomással

Nagyon tetszetős, de nem távol-keleti áron, hanem messze nyugatin kapható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Fülhallgató egyediesítve

Hogy jobban halljalak! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Egyedi pendrive-ok puha PVC-ből

Pár példa a pendrive-okban rejlő korlátlan lehetőségekre. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Tollak egyedi gyártású klipsszel

Ebben még betétet is cserélnék... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kerékpárra szerelhető esernyőtartó

Szinte várom hogy essen, ha a Senz esernyővel küzdhetek az elemekkel. A Senz esernyők tökéletes légterelési képességüknek köszönhetően gondoskodnak róla, hogy eső után már csak a szépre emlékezzünk. Az élmény kerékpáron ülve a sebességgel arányosan fokozódik. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Póló nagy nyomattal

Jó példa arra, hogy egy kis kreativitással hogyan lehet trendi pólót varázsolni a reklámpólóból.

Világító lufi

Levegővel vagy héliummal tölthető léggömbök, melyek folyamatosan világító vagy villogó üzemmódba is kapcsolhatóak. Minimális rendelhető mennyiség 3000 db. Az emblémázás árát a logó ismeretében tudjuk megadni. Kapható színek: piros, kék, zöld, pink, fehér, sárga, sokszínű. Az elem 6 órás működési időt tesz lehetővé.

Többkomponensű termékcsalád

Játékos felnőtteknek hasznos irodai termékek. Erről beszélni fognak a kollégák.

Szalmakalap, kalap, baseballsapka

Kalapok tetszőleges szalaggal, színben. Mert a nyár jön. Minimális rendelhető mennyiség: 300 db.

Ruhatisztító henger, szösztelenítő

Ha szeretnénk megszabadulni a felesleges dolgoktól. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Időszerű fény bankkártya méretben

Szép-szép, de sajnos már csak a jövő évi karácsonyi szezonra gondolhatunk rá, mint kedves ajándékra. Most marad a csodálkozás, hogy ilyen is van. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Fém kulcstartó

A termék láthatóan minőségi, a gravírozás pedig szép példája annak, hogy a kevesebb, néha több. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Egyedi 3D pendrive

Minimális rendelhető mennyiség: 200 db. 2D puha PVC modellek esetében már 100 db-tól is rendelhető egyedi forma.

Rúzs kivül-belül egyedi

Egyforma színnel rúzsozott hölgyek menete a nemes cél érdekében. Biztosan benne lennének a TV-ben. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Let Your Hair Down!

GYŰRŐDÉSMENTES HAJTOGATÁS GYORSTALPALÓ A VIDEÓN. Póló, hosszúhajat imitáló dekorációval szitázva. Hajhullásgátló szerek, samponok reklámozására, de akár olyan termékekhez, melyek a szabadság ideájához kötik a terméküket, annak reklámját. Bankkártya, utazási iroda, stb. Let your hair down!

Kanál gyerekeknek

TEHÁT: Kedves kisgyerek! Egyet a papának, egyet a mamának! Meleged van? Látod, már itt is a hűs szellő! Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Filc papucs

Kutyapapucs nem kutyáknak. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 pár.

Rubik Pendrive

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Folyadékos egér

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Folyadékos iratcsipesz

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

IVÓRA - vízivásra figyelmeztető óra

7 pohár víz naponta, az orvost távol tartja! Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Mágneses darts

Célozzon pontosan! Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Aportáló kutyajáték

Többé nem kell a kis kedvenc nyálával érintkezésbe kerülni, ha ezzel a labdadobóval aportírozzuk. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kulacs színes környomattal

Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesebben isznak egyedi, színes kulacsból.

Filc karácsonyfadísz

Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Falióra

Egy igazi ájkecsör! 30 x 40 cm Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Forgó asztali naptár

Játékos, színes, feltűnő és egyedi íróasztali látványosság. Lehet naptár, de találhatunk más funkciót is számára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Golyóstoll egyedi formájú klipsszel

Meglepően mutatós! Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Sátor speciál

Ezt nem hagyhatja ki egyetlen fesztiválon reklámozó márka sem. Persze saját design-nal... Külső méret: 3.25 m x 1.7 m x 1.3 m (magas) csomagolt mérete: 0.6 m x 0.2 m x 0.25 m Súly: 5.85 Kg

Forgatható naptár reklámhordozó felületekkel

Mindenre lövünk, ami mozog... Azaz a mozgó reklámfelületek kivétel nélkül megragadják a figyelmünket, ráadásul ezzel még az íróasztalon is babrálgathatunk telefonálás közben.

Tojás szeparátor

Azoknak, akik nem bírnak a tojásaikkal! :) Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Zsugortörölköző

Frottírtörölközők, frottír konyharuhák apró, színes kis csomagokká préselve. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Polártakaró

Teljes felületén egyediesíthető polártakaró. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Genoterm

Színes, egyedi A4-es irattartó. Minimális rendelhető mennyiség: 5000 db.

Fertőtlenítő kendő dobozban

Alkohollal átitatott kendők a bőrfelület fertőtlenítéséhez. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Az iroda gyepmestereinek

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sör-úszógumi

A videó nagyon vicces, a végén szürreális elemekkel. :)

Póló vicces grafikával

Egy kis kreativitás és mosolyt csalunk a mogorva konzervatívok arcára.

Primőr ajánlat - dinnyetáska

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szendvicssütő kicsit másképp

Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db

Bármilyen forma megvalósítható

és bármilyen kapacitás. 100 db-tól rendelhető egyedi formában puha PVC pendrive 2D vagy 3D-ban. A 2D-n azokat a modelleket értjük, melyeknek az oldalfala egyenes. (A képen látható modellek 2D-k, kettő kivételével)

Hógyolyógyúró

Mostantól nincs több átázott kesztyű, fázós ujj ! :))) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Nyakhűtő pánt

No comment. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

ÖKO kapcsoló

Amikor eltávozik asztalától, egy klikk és készüléke nem fogyasztja potyára az áramot. Miért ne?

Gémkapocs

Összetűzés jó hírek esetén. Minimális rendelhető mennyiség: 5 000 db.

Léggitárosok álma

Lassan ennek is eljön a szezonja. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Gumicsizma

Idei nyári divat saru helyett. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Kikelő ceruza - újrahasznosítható ceruza másképp

Elvetett ötletek helyett vessünk ceruzát! Ha már papírra vetettük gondolatainkat és nincs tovább szükség az íróeszközre, akkor mostantól a ceruzát is elültethetjük ahelyett, hogy kidobnánk. 7 különböző friss fűszer közül válaszhatunk: bazsalikom, koriander, kapor, menta, zsálya, rozmaring és kakukkfű. Innovatív, vadonatúj ajándék!

Ülésvédő

Melyik kisgyerekes anyuka ne örülne annak, ha az autó ülésének hátulját a gyerekei nem tudnák összerugdosni? Oldjuk meg a problémájukat! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Papírkalap

Márkát szemmagasságba! Hajrá mérhető marketing! A kalapba integrált kuponnal (fesztiválokon kimagasló konverziót lehet sörkuponnal elérni) vagy a rányomtatott QR kód segítségével mérheti reklámja hatékonyságát. Ez nem csak egy kalap, hanem sokkal több: 2*100 % nyomtatható felület. Kivül a nézőknek, belül a viselőnek.

Fém teásdoboz mágnessel rögzíthető teáskanállal

Bármilyen - fém dobozban tárolható - termény kiváló vásárlásösztönző ajándéka. A kanál nyele is gravírozható! Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Strandtáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem? Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Esernyő színváltó nyomattal

Víz hatására elszíneződő átszíneződő grafika! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Napszemüveg másképp...

...hogy más szemmel lássuk a világot... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Piperetáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem? Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Iratcsipesz EU módra

Az előre kialakított standard formák 4C nyomhatóak. A csomagolás lehet takarékos celofánzacskó vagy emblémázott fém és műanyag doboz. Hány darab legyen egy csomagban? Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Tollak egyedi klipsszel

Műanyag toll, amit észrevesznek. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Rajzoló sablon

Újság, termék mellé csomagolható ajándék. Könnyű, lapos és tetszőleges figura, rajz, logó vágható ki a lapból. A lap mérete tetszőleges, a kisebb méretek az igazán alacsony költségvetésű project-ek promóciós eszközéül is szolgálhatnak. Különböző formák termék mellé csomagolása esetén a gyűjtőszenvedély is beindítható, így további vásárlásra ösztönöz. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

kanál egyedi nyéllel

Fémkanál magas hőnek ellenálló, egyedi műanyag figurával, logóval ellátva. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Felfújható gyerek karúszó

Jól postázható, könnyen szállítható ajándék, gyerekeknek szóló márkák, termékek promóciójához a nyári szezonban. Egyedi grafikával, teljes felületén emblémázva gyártható. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 pár.

Paróka logóval

Sportesemények támogatóinak. Ezek a fejek biztosan benne lesznek a TV-ben. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Foci baseball sapka

Képzelje rá a logóját és küldje ki a meccsre. Szereti a kamera... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Cipzáros pénztárca

Lapos is meg nem is, vicces is meg hasznos is. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Hűtőtáska teljes felületén egyedi design-nal

Tetszőleges méret, anyagminőség választható. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Folyékony szappan és balzsam

Ha összeillenek... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Pendrive

Kizárólag erős márkáknak!

Egyedi egér + alátéttel

A felhasznált azonos design egységessé teszi az iróasztal képét. Ha a dekoráció tényleg trendi és a mi márkánkat rejti, akkor biztos a bevésődés. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

USB figurák

Tetszőleges kapacitásban már 100 db-tól.

Papucs

Egyedi grafikával ellátott strandpapucsok mezítlábasoknak. :) Minimális rendelhető mennyiség: 3000 pár.

Eper "csumázó" :)

Minden termékhez, mely kapcsolatba hozható az eperrel, egészséges táplálkozással, gyümölcstartósítással, hatóanyagában az eperével megegyező összetevő van, hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre... Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Rolling bögre

Ezzel a bögrével a legkeserűbb pirula is beadható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szíves elnézést kérek!

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 pár.

Jegyzetfüzet szilikon borítóval

Nem hétköznapi jegyzetfüzet. Olyan promóciókhoz ajánljuk, ahol több részből állnak és jó, ha összepasszolnak a dolgok. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Hajmodell

Oktató vagy szemléltető célú eszköz, mellyel akár szépészeti célú beavatkozás módja, akár gyógyászati eszköz, szer hatása elmagyarázható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Egyéb orvosi célú modellek felől érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Hóember felfújva

Bármit fel lehet fújni, csak szándék kérdése. Most épp a Hóembert vagy Mikulást kellene. Kis helyen szállítható és tárolható, nem jár le egy ideig a szavatossága és jövőre is elő lehet venni. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

A pendrive

Puha PVC-ből készült 2D vagy 3D pendrive-ok már 100 db-tól.

Tornazsák

Fogyókúrázós szerekhez?

Pendrive

Pedig csak egy pendrive !? Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Világító tollaslabda

Tollasodjon velünk! A nyári programok szponzorai felkaphatják a fejüket, mert a tollak szárnyán brandjük is szárnyalni fog. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Papírtáska

Pedig csak egy papírtáska ?!

Karácsonyfa dísz

Így is lehet ünnepelni. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

QR kóddal dekorált nyakpánt, kulcstartó

Még nem fedezték fel a cégek a QR-kódban rejlő lehetőségeket. A kód terjesztésének egyik módja, hogy ajándéktárgyak sokaságára emblémázzuk.

Foci számológép

Vannak dolgok, amelyek nem változnak. A foci iránti őrület és a remény öröknek tűnik. Az esélyek stílusos számítgatásakor jól jöhet ez a számológép. Vagy? Épp foci VB, MB, EB, stb. lázában ég ország-világ? Ha az ön cége támogat egy csapatot erről jó lenne, ha nem csak a felnőttek tudnának. De ha nem támogató, akkor is ráülhet erre a hullámra... Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Tap-stand, laptop állvány

Azoknak a cégeknek ajánljuk céges ajándéknak, akik kapcsolatba hozhatóak a tisztasággal, átláthatósággal, folytonossággal, valamint a vízzel :, vagy csak azt szeretnék, hogy emlékezzenek rájuk. Vigyázat! Nem tucattermék. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Lefűzhető pendrive

Ez a pendrive minden hivatalnok álma. Az anyagok lefűzve, együtt tárolhatóak a dossziéban a kinyomtatott dokumentumokkal. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Zuhanyfüggöny

Még egyetlen FMCG cégnek sem jutott eszébe ez a vásárlásösztönző eszköz? Mi lenne, ha a mosópor, fogkrém, öblítőszer, tusfürdő, testápoló logója menne szőnyegmintában a zuhanyfüggönyön vagy csak egy jópofa grafika, amely a márkára emlékeztet? Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Vodkásüveg formájú jégkockatartó

Vagy egyéb alkoholos vagy alkoholmentes üdítőital formába önthető jégkockából. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Dekoráló matrica

A legegyszerűbb műanyag WC ülőkén is jól mutathat egy kedves minta, ami mellett esetleg elfér a fertőtlenítő-, tisztítószer logója is. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Ecsettartó, csepegtető

Otthonát saját kezűleg felújító ezermester vagy a szakmáját űző szobafestő életét eddig megkeserítő festékes ecsetek csepegtetésére kínál ideális megoldást ez a doboz szélére csiptethető, az ecsetet mágnes segítségével rögzítő ecsetcsepegtető. Mindenkinek, aki meg akarja könnyíteni a lakásfelújítók életét: festékgyártók, és -forgalmazók, barkácsáruházak kiváló ügyfélmegtartó ajándéka lehet. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Viráglocsoló, permetező

Nemcsak viráglocsolásra, hanem a strandon felfrissülésre vagy vasaláskor is kiválóan használható permetező. Összahajtható, kis helyen tárolható, teljes felületén dekorálható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Rácsapós karpánt karácsonyi hangulatban

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Malacpersely megosztott részekkel

Az igazán tudatos pénzügyi szakemberek megtakarítási módja. Okos gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. A malacpersely különböző rekeszeiben más-más célra gyűjtheti a megtakarításait. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Stresszlabda UV-fényre változó színnel

Még a nap is kisüt az ötlet láttán, de mi jó ha tisztában vagyunk vele, hogy ki vagyunk téve a sugárzásának. A labda színe az UV fény hatására elváltozik, figyelmeztetve arra, hogy magas faktorszámú napkrém használata ajánlott. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Földgömbös toll

Globális terjeszkedési vágy legjobban egy hatalmas írószerrel fejezhető ki, melyet forgatható földgömb díszít. Írja be cégét a történelembe ! Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Fejhallgató és hangszóró egyben

A jó minőségű zenehallgatáshoz elengedhetetlen a jó fejhallgató. És a haverokkal mi lesz? Hogyan osszuk meg velük kedvenc zenénket? Ez a fejhallgató lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal hangszóróvá alakítsuk, ezzel a zenehallgatást közösségi élménnyé varázsoljuk. Ez a termék nem csak a tapasztalt vállalati vezetők és marketingesek, hanem az ő gyermekeik tetszését is el fogja nyerni. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Rezgésre, zenére pulzáló fényű alátét

Apró eszköz, amely emlékezetessé teszi a bulit. Az üveg talpára ragasztható alátét rázás hatására vagy a hangforráshoz közel a zene ritmusára megvilágítja az üveget. Átengedné ezt a ziccert a konkurenciának?

Rezgésre, zenére pulzáló fényű gyűrű

A közösségi élmény még teljesebbé válik, ha az együtt tapsoló emberek kezén a gyűrű is egy ritmusra villog. Kösse márkáját pozítiv élményhez!

Stresszlevelezető béka

Stresszlevezető labdák egyedi formában. Fotózza le cége jellemző termékét, küldje el logóját vagy egyszerűen csak mondja el, milyen stresszlevezetőt szeretne és mi formába öntjük. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Jelölőlapok

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű , naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalunkon díszeleg, mert sajnáljuk elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

iPhone hátlapvédő és kártyatartó

Előfordulhat olyan szituáció, amikor nem vihet magával mást csak a telefonját, mégis jól jönne pár névjegy vagy bankkártya. Erre nyújt megoldást a telefonra ragasztható kártyatartó, mely egyben védelmet is biztosít készüléke számára. A képen látható modell kézi gyártású papírból készült.

Jelölőindex

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű, naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalán díszelgett, mert sajnálta elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

Kesztyű tapsszámlálóval

Kesztyű tapsszámlálóval

Pendrive egyediesített

Teljes felületén 4C nyomható pendrive kulcstartóval. Ne gondolkozzon egysíkúan. Merje feszegetni a hartárokat.

Egyedi logóval ellátott cukorka egyedi csomagolásban

Egyedi gyártású cukorka bármilyen, a cég arculatához legjobban illő csomagolásban,

Magvas toll

Magvas gondolatokhoz magvas toll. Újrahasznosított papírból készült toll, egyedi klipsszel gyártható és kupakjában fenyőmagokat rejt.

Puzzle mug

Játékos és hasznos. Helyezze cége üzenetét elmozdítható lapocskákra, melyek újra egy képpé állnak össze, az ügyes használó keze által. Kihívás, mely emlékezetessé teszi az üzenetet.

Puha PVC napelemes lámpa

Már megint egy termék, amit nem csak automatikusan meg kell rendelni, hanem bele kell tenni az ötletet, ki kell találni, hogy ne csak cégünk legyen megkülönböztethető a versenytársaktól, hanem az általunk adott ajándékok is.

Papírzsebkendő

Mi jut eszébe az éppen megfázással küzdő, influenzás, éppen orrot fújó embernek? Talán az, hogy mikor lesz már vége? Hogy mit kellene bevenni, hogy elmúljon végre? Ha ebben tud segíteni, akkor találja el piacát ezzel a pontosan célzó reklámhordozóval!

Szív alakú gémkapcsok mágneses dobozban

A doboz mérete, design-ja, a gémkapcsok formája és mennyisége szabadon választható. A gémkapcsok esetében rengeteg standard forma és szín áll rendelkezésre, amelyek közül választhat, azonban a doboz grafikája csak a kreativitáson múlik.

Torta formára csomagolt bevásárlótáska

Mennyivel mutatósabb ez a csomagolás, mint egy nylonzacskó és mennyivel olcsóbb, mint egy külön az ajándék átadására készített dísztasak... A cégajándék így is átadható és értékesebbé tehető. Óvja környezetét sokszor használható bevásárló táskával.

Söröskupak formájú egér

No Comment... Vagy ez az az eset, amikor az egerek kupakolnak? :)

Dominó

Ilyet még nem látott a világ! Lila dominóóóó? Ezt a dominót nagymamaként még tovább fogja ajándékozni gyermekünk! Márkahűségre törekvőknek ajánljuk, ha kellően nagy mennyiségre van szükségük.

Kukorica morzsoló

Indul a főtt kukorica szezon.

Anatómiaia modell

Esztétikus, szépen tárolható modellgyűjtemény.

Fényvisszaverő csuklópánt

Az egyre emelkedő benzináraknak köszönhetően egyre több a kerékpáros az utakon. A kötelező biztonsági felszerelésen túl néha egy apró eszköz is jelentőséggel bírhat és életet menhet. Járuljon hozzá...

Drukkoló kesztyű , törülköző

Hajrá "kedvenc csapatom" !!! A csapat neve behelyettesítendő. Sponzoráló cégek, sportklubok színével, logójával gyártható ártalmatlan drukkolóeszköz. Vagy: minden extrém esetre, amikor fázik a kezünk, mégis törülköznünk kell. Láttunk már ennél haszontalanabb innovációt is....:)

Logó formában növő fű

Egyszerűbben: ahol az Ön cége nincs ott, ott a fű sem nő. Ne felejtse el: minden komoly külsejű felnőttben ott rejlik a kísérletező kedvű gyerek. 1000 db felett rendelhető.

Szemüveg logóval

A reklámzaj elkerülése érdekében helyezze márkáját előtérbe! Márkáját már csak akkor nem veszik észre, ha csukott szemmel járnak.

Szív modell

Minőségi kivitelezésű oktató vagy szemléltető célú modellek.

Stresszlevezető

Egyedi formájú stresszlevezető, ha formát szeretne bontani. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Szatyor műanyag gömbben

A szatyor tetszőleges grafikájú logóval rendelhető, különböző színekben. Méret: gömb átmérője: 8.5 cm; szatyor mérete: 55*30*50 cm

Napelemes toll

Napelemmel működteti a mini képernyőt, melyre tetszőleges logó vihető fel. Ideális zöld szervezeteknek vagy akár választási kampányokhoz szóró ajándéknak. Méret: 10*3.3*1.5 cm Anyaga: ABS+akril

Legyező

Üdítőitalok, nyaralással kapcsolatos termékek vagy légkondícionáló berendezések, napozással kapcsolatos cikkek reklámozására kiválóan alkalmas reklámhordozó.

Ujjlámpa

2 in 1 marketing. Borral átadva prémium ajándék és PR eszköz, írószertartóvá alakítva hosszantartó reklámhatás. Zseniális....

Mini hangrögzítős lámpa

Mobil telefonra akasztható mini hangrögzítős lámpa. 10 mp hosszúságú szöveget lehet rá rögzíteni. Csak 10 gramm. Kis mérete ellenére, nagy logózási felülettel rendelkezik. Mérete: 44*21*17 mm

Bluetooth headset ékszerrel

Tetszőleges színekben és díszítéssel rendelhető headset.

Zsugorított szivacs

A szivacs méretének ötöd, hatod részére préselhető, Egyedi forma gyártása is lehetséges. A minimális rendelhető mennyiségről a részletek ismeretében tudnk felvilágosítást adni.

Reklámajándék.hu Ltd. © 1991-2021

Hungary's leading Promotional Wholesaler Company!
Colorful offers, huge stocks and our staff's 30 years of experience serving your success!


Reklámajándék.hu Ltd. © 1991-2021
Kapcsolatokat SzÉpítünk!

This website uses cookies in order to provide you with a better service and to improve your browsing experience, but they not store personal data. By browsing through it, you automatically consent to its use.

PHP: 0.316s | SQL: 0.014s | 2021-05-12 11:06:28