Please make sure that you use and view the correct website:

IdeaList


Az IdeaListen bemutatott termékeket csak reklámajándék végfelhasználó cégeknek forgalmazzuk.

Falióra egyedi formában is

Cégünk tevékenységi köréhez illő promóciós eszköz, bármilyen formában grafikával kivitelezhető. Számoljon az idővel! Minimális rendelhető mennyiség 100 db.

Kifordítom-befordítom - pulóver/hátizsák

Az év terméke a 2022-es RemaDays kiállításon. Minimális rendelhető mennyiség 50 db.

Bandana, alias csősál

Minimális rendelhető mennyiség: 250 db. Teljes felületen színes logóval, fotóval dekorálható poliészter anyagból készült csősál. Nem orvosi felhasználásra készült, hanem hétköznapi védőfelszerelés, illetve sportoláshoz is kiváló öltözékkiegészítő.. Kérje árajánlatunkat.

Autóilllatosító

A tömegközlekedés helyett mostanában több időt fogunk az autóban tölteni. Legyen szem előtt a márkánk menetben és közben élvezzük a kellemes illatokat. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db

Sodrófa másképp

Szerednéd, hogy a márkád logója a családok ünnepi asztalán is megjelenjen? A süteménysütés mindig pozitív élmény, hagyjuk, hogy a márkánk kapcsán ezekre a szép pillanatokra emlékezzenek az emberek. A minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Kézfertőtlenítő, a tiszta üzenetekért

Ugye nem túl figyelemfelkeltőek a képen látható kézfertőtlenítő flakonok? Van az a helyzet, amikor nem kell több, csak a funkcionalitás. De ha marketingesek vagyunk, akkor ezeken az üres flakonokon már a saját brandünket látjuk. Mennyiség? Űrtartalom? Zselészín? + logó. Ennyi kell. A minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

3D térbeli papír dekoráció

Igazán figyelemfelkeltő karácsonyi üdvözletet szeretnél küldeni? DM küldhető, mégis 3D legyen? Erre megoldás a papírból készült, harmonikaszerűen nyitható, tetszőleges formájú dekoráció. A minimális rendelhető mennyiségről érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Névjegy 3D dekorációval

Csak egy névjegy és mégis mennyivel mélyebb benyomást kelt, mintha csak az elérhetőségeinket sorolnánk fel rajta. A minimális rendelhető mennyiségről érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

Nem csak járványok idejére

Ajándékozzunk logózott szappant, ha fontos a tisztaság és átláthatóság a márkánk számára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Falióra, neked...

Mindent a szemnek, azaz alkoss olyan faliórát, amit bárki szívesen felakasztana a saját konyhájába is. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Magvas papír, ültethető papír

Egyedi formára stancolható reklámhordozó papír, virág- vagy fűszermagvakkal. Ha azt szeretné, hogy a marketing üzenete emlékezetes maradjon és beszédtémául szolgáljon, valamint az elültetett növény fejlődése során is a márkáját emlegessék, akkor nincs ennél jobb választás. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Adventi kalendárium sörkedvelőknek

A legtöbb 0.33 l-es sörösöveg rekeszhez alkalmas stancforma. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Toll 360

Használja ki a toll teljes felületét, hogy igazán színes és elhagyhatatlan tollat adhasson az ügyfelei, kollégái kezébe. Minimális rendelhető mennyiség 360°-ban dekorálva: 3000 db.

Amikor a Prosecco beszél

Saját, ötletes grafikánkkal ellátott Prosecco egyenesen Veneto-ból. Minimális rendelhető mennyiség : 1000 palack

Rizspohár a fenntarthatóságért

Rizspohár rizshéjból (80%) és keményítőből (20%). Melamin-mentes, BPA-mentes, komposztálható kávéspohár két méretben. Az alábbi minőségi tanúsítványokkal rendelkezik: FDA, LFGB, SGS, ROHS, TUV, REACH. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Ültethető marketing

Ha azt szeretnénk, hogy nyomtatott üzenetünk ne csak száraz információkat hordozzon, hanem átélhető, elemi élményt okozzon, akkor válasszuk ezt a formát: a nyomtatott papírok ültethető magvakat tartamaznak. Garantált a hosszantartó reklámhatás. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Papír szívószál

Korunk kihívása a környezetszennyezés. Az utóbbi években kerültek a figyelem középpontjába az apró műanyag tárgyak, a szívószál és a fültisztító pálcika. A műanyag alternatívája lehet a lebomló papírból készült szívószál. Ha ezt a a márkánkkal emblémázottan használjuk, akkor nem csak jó ügyet szolgálunk, hanem a márkánk bevésődését is elősegítjük. Ajánljuk vendeglátóhelyeknek, gyorsétteremláncok számára. Minimális rendelhető mennyiség 300 000 db.

Telefontartó

Kiváló emblémázható felület, tökéletes szóróajándék. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Pendrive lakatba zárva

Ha Ön olyan cégnek vásárol reklámajándékot, melynek a hívószavai a biztonság, a kézzelfogható védelem, akkor ez a megoldás. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Americano poharak

Teljes felületen, fotószerű nyomattal dekorálható poharak. 250 ml, 300 ml és 350 ml űrtartalmú poharak között válogathat. Kínálunk hőszigetelő, duplafalú poharakat és választható szivárgásmentesen záródó fedél is. Az autóiparban érdekelt cégek abroncsmintás gumipánttal tehetik igazán iparágivá a terméket. Minimális rendelhető mennyiség teljes felületen dekorálva: 250 db. Minimális redelhető mennyiség a pánt- vagy a pohár felületén részlegesen dekorálva: 100 db. Kérje árajánlatunkat!

Beton pendrive

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Beton powerbank

Építőipari cégek kiváló marketing eszköze. Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Szúnyogűző karkötő

100%-ban természetes illatanyaggal. Minimális rendelhető mennyiség 1000 db

Fotóval ellátható papucsok

Így készül egy igazi, vágyott promóciós ajándék. Csak egy kép, egy kis instrukció és indulhat a gyártás. Minimális rendelhető mennyiség: 100 pár

3D kirakó játékok

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kifodítható napszemüveg

2017-es Promotional Gift Award nyertes termék. Lehetőséget ad, hogy ne csak egy, hanem kétféle marketing üzenetet közvetítsünk egyetlen ajándékon. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db. Egyedi színben is gyártatható 5000 db-tól.

Gumikacsa minden formában

Találjon ki a tevékenységi köréhez leginkább illeszkedő gumikacsa formát és mi kitaláljuk, hogyan lehetne megvalósítani, illetve alternatív formát ajánlunk. Engedje szabadon a gumikacsákat! Találjon ki egy akciót, amellyel mozgóstíhatja potenciális vásárlóit, akár játékos formában is. Minimális rendelhető mennyiség: 200 db.

Többfunkciós töltőkábel egyedi formájú elosztóval

Zárjuk rövidre! Nem kell a különböző eszközeinkhez külön-külön töltőt becsomagolnunk. Elég ez az egy, amelyet kedvenc cégünktől kaptunk. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Töltőkábel több opcióval

Sorosan vagy párhuzamosan? Itt nem ez a kérdés. Elég ezt az egy kábelt magunkkal vinni a kiegészítőkkel és aannyi eszközünket tölthetünk, amennyit csak akarunk. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sarokvédő

Gyerekekkel kapcsolatos márkák számára kiváló reklámfelületet jelent az asztalok sarkára rakható sarokvédő, ha szeretnénk, hogy pozitív módon jussunk a célcsoportunk eszébe. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 szett. (4 db/szett)

Cukorka, ami formába hoz

A legősibb ösztönöket veszi célba ez a reklámhordozó. Ki tudna ellenállni az édes íznek, bármibe kerül? A mininimális rendelhető mennyiség függ a csomagolás módjától, illetve annak töltőtömegétől. Legyen érdeklődő :) Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Szilikon cipőfűzők

Változatos megjelenést érhetünk el a cserélgethető színű szilikon cipőfűzőkkel. A céges üzenet a karton display-en jeleníthető meg. Minimális rendelhető mennyiség 1000 szett.

Bluetooth-os sapka

Elsősorban a 15-25 éves korcsoportot célozhatjuk meg ezzel a Bluetooth képes sapkával. Így lehet zenét hallgatni, miközben nem mindegy, hogy van-e rajta sapka vagy nincs :) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db

Plüssmalac kulcstartóval

A kreatív és a megvalósult álom. Sok szerencsét a lottózókban! Kisméretű plüssjátékok esetén a minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Szilikon névjegytartó

Ajándékozzon formabontó íróasztali kiegészítőt. Annyira más, mint a többi irodaszer, hogy muszáj használni. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Hátizsák, amiről leüvölt a grafika

Ha van olyan grafikai ötlete, amellyel a márkája imidzsét hatásosan tudná emelni akár egy teljes hátizsáknyi felületen...ilyen is van. A minimális rendelhető mennyiségről és szállítási határidőről egyeztessen értékesítőjével. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

USB elosztó

Figyelemfelkeltő reklámhordozó ajándék nem csak gasztro érdekeltségű cégeknek. Csípni fog? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szilikon kupak

Az üdítőitalok, sörök, kupakos olajok, ecetek fenyitása után nem kell szivárgástól, méhecskék, hangyák dézsmálásától tartanunk, ha ezzel a kupakkal zárjuk vissza az üveget. Ha ezt a terméket reklámfelülletnek tekintjük, akkor évtizedekre becsempésszük márkánkat fogyasztóink otthonába. Kinek lenne szíve kidobni, hiszen kicsi és praktikus. Hátha jó lesz egyszer valamire :) Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Plüss teknős

Még egy jó példa arra, hogy egy kedves játékkal hogyan lehet hosszantartó reklámhatást elérni. A termék neve címkén a játék oldalába varrva emlékeztet az ajándékozóra. Ha csak egy fotója van kedvencéről, az sem akadály, hogy plüssjáték váljon belőle. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Falióra másképp, egyedi falióra

Egyedi formájú falióra azoknak, akik nem akarnak besimulni a háttérbe. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Motiváljuk a gyerekeket

Lehet, hogy ezt az esernyőt akkor is ki fogják nyitni, ha nem esik, nem fúj? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Biciklis csengő egyedi dekorációval

Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Sütinyomó

Csempésszük logónkat az ünnepnapokon is a családok asztalára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Díjnyertes gyufa

Hagyományos funkció új köntösben. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Meglepetés szívószál

Üzenet a palackban modern változata. Üzenet a szívószálon. Hol máshol? :) Minimális rendelhető mennyiség: 10 000 db.

DM napszemüveg

Ez a termék nyerte 2016-ban a PSI-n először kiállítók fődíját. Mi is ez? Egy DM levélben is küldhető napszemüveg tetszőleges kártyaformából stancolva. Legyen az egy tóparti hotel Don't disturb táblája, mely egyben ezt a szemüveget is magában foglalja vagy ajándék egy légitársaság charterjáratán, amint egy délszaki szigetre tart vagy levélben kiküldött sok egyéb információt tartalmazó DM levél, ajándékunk mindig szem lőtt lesz és beszédtémát szolgáltat a strandon, kiránduláson. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Avokádó keltető

Ne dobd ki az avokádód magját, hanem gyökereztesd, ápold és növelj belőle egy új, szeretnivaló szobanövényt. Ehhez nyújt segítséget avokádó csíráztató eszközünk, az AVOSEEDO. Nézzd meg a fantasztikus videót a természet csodájáról! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Összehajtható szandál

Amikor már elég volt a buliban a magassarkú szandálban való pipiskedésből egy szép nyári éjszakán, elő a szandival a retikülből és séta haza egy kénylemes lapostalpúban.

Diszkóra fel!

Mi hiányzik még a forró nyári éjszakákból? Itt egy példa. Ideális eszköz koncertek, partik, parádék felfényezésére. Anyaga hab, mely a résztvevők sértetlenségét biztosítja, de teljes felületén körbe dekorálható, ami a szponzor lelkivilágának tesz jót. Eleme cserélhető, így nem csak egyszer ér célba az üzenetünk. 3 LED fény teszi tündöklővé, melyek 6 különböző világítási módba kapcsolhatók a gyorsan villogó felpörgetőstől a lassú relaxálóig. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db. A VIDEÓN JÓL LÁTSZIK, VALÓJÁBAN HOGY MŰKÖDIK.

Ergonomikus egéalátét

A szilikon csuklótámasz kényelmével. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szilikon kártyatartó és mikroszálas képernyőtisztító

Tudta, hogy már az emailek több, mint a felét a telefonukon nézik meg az emberek? Az okostelefon nélkül ma már egy lépést sem teszünk, még oda sem megyünk, ahová a király is egyedül. Nagy emblémázási felülettel rendelkező reklámhordozó, ami a telefonon minden percben az Ön célcsoportjának a kezében van. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget sem! méret: 5,6 x 8,6 cm Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Metálos tetoválás

Fiatalos, trendi metálos tetoválás. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

3D hatású, folyadékos telefontok

Funkcionális ajándékozás és figyelemfelkeltés. Ez a két cél, amit ezzel a tokkal elérhetünk. Megvédi telefonunkat a külső sérülésektől, ugyanakkor elkerülhetetlen a Wow-effektus. :) Mi kell más a sikeres reklámhordozóhoz? Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Egy ütős esernyő

Csak a marketingesek kezében hatásos fegyver a teljesen egyedi esernyő, amit örömmel használnánk és sajnáljuk, ha nem mi kaptuk ezt a reklámajándékot. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

ATM formájú pendrive

Pénz csak áttételesen vehető ki belőle. :) Minimális rendelhető mennyiség: 50 db.

Lufiadagoló

Célcsoport: a gyerekek. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Üvegbögre keksztartóval

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kreatív borosdoboz

Ezzel a szállítmánnyal biztosan célbeér az üzenet. :) Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Kerámia csészekészlet

Egységben az erő! Minimális rendelhező mennyiség: 3000 készlet. A termék színei nem módosíthatóak, csak a dekorálás kérhető saját logóval. Egy csésze mérete: 6*6 cm

Kerámia bögre

Függő játszmákhoz, vagy légies vállakozásoknak Méret: 8.5* 5.2*11 cm. Minimális rendelhető mennyiség: 5000 db.

Grillezés másképpen

A grillezés télen, nyáron még élvezetesebb közösségi időtöltéssé tehető, ha vendégeinket névreszóló grillhússal lepjük meg. Mi köze ennek a reklámajándékhoz? Ajándékozzunk dolgozóinknak a betűkészlet mellé cégemblémát is. A játékos felnőttek mindenképpen ki fogják próbálni. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Szakácssapka

Ha az Ön cége érdekelt élelmiszeripari termékek forgalmazásában, gyártásában és akár folyamatosan használhatnának a dolgozói séfsapkát, akár egy-egy esemény kapcsán figyelemfelkeltő lenne, ha valamennyi résztvevő ebben pompázna a terméke/cége logójával, akkor hajrá! Nem szőtt anyagból készült, többször használatos, fejmérethez állítható kiképzés. Minimális rendelhető mennyiség: 500 darab.

Színezhető válltáska tollakkal

Tetszőleges mennyiségű kimoshatatlan színeket hagyó tollal rendelhető. Találjunk ki saját rajzot, amit majd kiszíneznek azok, akiknek ezzel a kreatív ajándékkal kedveskedünk. Ha a saját logónkat színesben már eleve a táskára nyomatjuk, akkor az elég sokáig lesz azok szeme előtt, akikkel a márkaismertséget mélyíteni szeretnénk. A tollak színét a logónk színe határozhatja meg. Miminális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Fülhallgató egyediesítve

Hogy jobban halljalak! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Tollak egyedi gyártású klipsszel

Ebben még betétet is cserélnék... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Póló nagy nyomattal

Jó példa arra, hogy egy kis kreativitással hogyan lehet trendi pólót varázsolni a reklámpólóból.

Világító lufi

Levegővel vagy héliummal tölthető léggömbök, melyek folyamatosan világító vagy villogó üzemmódba is kapcsolhatóak. Minimális rendelhető mennyiség 3000 db. Az emblémázás árát a logó ismeretében tudjuk megadni. Kapható színek: piros, kék, zöld, pink, fehér, sárga, sokszínű. Az elem 6 órás működési időt tesz lehetővé.

Szalmakalap logózott szalaggal

Kalapok tetszőleges szalaggal, színben. Mert a nyár jön. Minimális rendelhető mennyiség: 300 db.

Ruhatisztító henger, szösztelenítő

Ha szeretnénk megszabadulni a felesleges dolgoktól. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Fém kulcstartó

A termék láthatóan minőségi, a gravírozás pedig szép példája annak, hogy a kevesebb, néha több. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Egyedi 3D pendrive

Minimális rendelhető mennyiség: 200 db. 2D puha PVC modellek esetében már 100 db-tól is rendelhető egyedi forma.

Rúzs kivül-belül egyedi

Egyforma színnel rúzsozott hölgyek menete a nemes cél érdekében. Biztosan benne lennének a TV-ben. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Let Your Hair Down!

GYŰRŐDÉSMENTES HAJTOGATÁS GYORSTALPALÓ A VIDEÓN. Póló, hosszúhajat imitáló dekorációval szitázva. Hajhullásgátló szerek, samponok reklámozására, de akár olyan termékekhez, melyek a szabadság ideájához kötik a terméküket, annak reklámját. Bankkártya, utazási iroda, stb. Let your hair down!

Kanál gyerekeknek

TEHÁT: Kedves kisgyerek! Egyet a papának, egyet a mamának! Meleged van? Látod, már itt is a hűs szellő! Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Filc papucs

Kutyapapucs nem kutyáknak. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 pár.

Rubik Pendrive

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Folyadékos egér

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Folyadékos iratcsipesz

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

IVÓRA - vízivásra figyelmeztető óra

7 pohár víz naponta, az orvost távol tartja! Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Kulacs színes környomattal

Gyerekek és felnőttek egyaránt szívesebben isznak egyedi, színes kulacsból.

Falióra

Egy igazi ájkecsör! 30 x 40 cm Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Forgó asztali naptár

Játékos, színes, feltűnő és egyedi íróasztali látványosság. Lehet naptár, de találhatunk más funkciót is számára. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sátor speciál

Ezt nem hagyhatja ki egyetlen fesztiválon reklámozó márka sem. Persze saját design-nal... Külső méret: 3.25 m x 1.7 m x 1.3 m (magas) csomagolt mérete: 0.6 m x 0.2 m x 0.25 m Súly: 5.85 Kg

Forgatható naptár reklámhordozó felületekkel

Mindenre lövünk, ami mozog... Azaz a mozgó reklámfelületek kivétel nélkül megragadják a figyelmünket, ráadásul ezzel még az íróasztalon is babrálgathatunk telefonálás közben.

Genoterm

Színes, egyedi A4-es irattartó. Minimális rendelhető mennyiség: 5000 db.

Fertőtlenítő kendő dobozban

Alkohollal átitatott kendők a bőrfelület fertőtlenítéséhez. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Az iroda gyepmestereinek

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Sör-úszógumi

A videó nagyon vicces, a végén szürreális elemekkel. :)

Póló vicces grafikával

Egy kis kreativitás és mosolyt csalunk a mogorva konzervatívok arcára.

Primőr ajánlat - dinnyetáska

Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szendvicssütő kicsit másképp

Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db

ÖKO kapcsoló

Amikor eltávozik asztalától, egy klikk és készüléke nem fogyasztja potyára az áramot. Miért ne?

Gémkapocs

Összetűzés jó hírek esetén. Minimális rendelhető mennyiség: 5 000 db.

Léggitárosok álma

Lassan ennek is eljön a szezonja. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Gumicsizma

Idei nyári divat saru helyett. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Kikelő ceruza - újrahasznosítható ceruza másképp

Elvetett ötletek helyett vessünk ceruzát! Ha már papírra vetettük gondolatainkat és nincs tovább szükség az íróeszközre, akkor mostantól a ceruzát is elültethetjük ahelyett, hogy kidobnánk. 7 különböző friss fűszer közül válaszhatunk: bazsalikom, koriander, kapor, menta, zsálya, rozmaring és kakukkfű. Innovatív, vadonatúj ajándék!

Papírkalap

Márkát szemmagasságba! Hajrá mérhető marketing! A kalapba integrált kuponnal (fesztiválokon kimagasló konverziót lehet sörkuponnal elérni) vagy a rányomtatott QR kód segítségével mérheti reklámja hatékonyságát. Ez nem csak egy kalap, hanem sokkal több: 2*100 % nyomtatható felület. Kivül a nézőknek, belül a viselőnek.

Strandtáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem? Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Esernyő színváltó nyomattal

Víz hatására elszíneződő átszíneződő grafika! Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Napszemüveg másképp...

...hogy más szemmel lássuk a világot... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Piperetáska másképp

Napfény (UV) hatására színesedő nyomattal. Kiknek ajánljuk? Elsősorban fényvédő hatással rendelkező, napozással kapcsolatos termékekhez, de ha elrugaszkodunk a szó szerinti jelentéstől, akkor azoknak a termékeknek is lehet támogató marketing eszköze, melyek rejtett értékekkel rendelkeznek. Van olyan, ami nem? Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Iratcsipesz EU módra

Az előre kialakított standard formák 4C nyomhatóak. A csomagolás lehet takarékos celofánzacskó vagy emblémázott fém és műanyag doboz. Hány darab legyen egy csomagban? Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

kanál egyedi nyéllel

Fémkanál magas hőnek ellenálló, egyedi műanyag figurával, logóval ellátva. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Rajzoló sablon

Újság, termék mellé csomagolható ajándék. Könnyű, lapos és tetszőleges figura, rajz, logó vágható ki a lapból. A lap mérete tetszőleges, a kisebb méretek az igazán alacsony költségvetésű project-ek promóciós eszközéül is szolgálhatnak. Különböző formák termék mellé csomagolása esetén a gyűjtőszenvedély is beindítható, így további vásárlásra ösztönöz. Minimális rendelhető mennyiség: 3000 db.

Paróka logóval

Sportesemények támogatóinak. Ezek a fejek biztosan benne lesznek a TV-ben. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Foci baseball sapka

Képzelje rá a logóját és küldje ki a meccsre. Szereti a kamera... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Folyékony szappan és balzsam

Ha összeillenek... Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Egyedi egér + alátéttel

A felhasznált azonos design egységessé teszi az iróasztal képét. Ha a dekoráció tényleg trendi és a mi márkánkat rejti, akkor biztos a bevésődés. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Rolling bögre

Ezzel a bögrével a legkeserűbb pirula is beadható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Szíves elnézést kérek!

Minimális rendelhető mennyiség: 1000 pár.

Hajmodell

Oktató vagy szemléltető célú eszköz, mellyel akár szépészeti célú beavatkozás módja, akár gyógyászati eszköz, szer hatása elmagyarázható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db. Egyéb orvosi célú modellek felől érdeklődjön ügyfélmenedzserénél.

A pendrive

Puha PVC-ből készült 2D vagy 3D pendrive-ok már 100 db-tól.

Papírtáska

Pedig csak egy papírtáska ?!

Tornazsák

Fogyókúrázós szerekhez?

Foci számológép

Vannak dolgok, amelyek nem változnak. A foci iránti őrület és a remény öröknek tűnik. Az esélyek stílusos számítgatásakor jól jöhet ez a számológép. Vagy? Épp foci VB, MB, EB, stb. lázában ég ország-világ? Ha az ön cége támogat egy csapatot erről jó lenne, ha nem csak a felnőttek tudnának. De ha nem támogató, akkor is ráülhet erre a hullámra... Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Lefűzhető pendrive

Ez a pendrive minden hivatalnok álma. Az anyagok lefűzve, együtt tárolhatóak a dossziéban a kinyomtatott dokumentumokkal. Minimális rendelhető mennyiség: 100 db.

Zuhanyfüggöny

Még egyetlen FMCG cégnek sem jutott eszébe ez a vásárlásösztönző eszköz? Mi lenne, ha a mosópor, fogkrém, öblítőszer, tusfürdő, testápoló logója menne szőnyegmintában a zuhanyfüggönyön vagy csak egy jópofa grafika, amely a márkára emlékeztet? Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Vodkásüveg formájú jégkockatartó

Vagy egyéb alkoholos vagy alkoholmentes üdítőital formába önthető jégkockából. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Dekoráló matrica

A legegyszerűbb műanyag WC ülőkén is jól mutathat egy kedves minta, ami mellett esetleg elfér a fertőtlenítő-, tisztítószer logója is. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Ecsettartó, csepegtető

Otthonát saját kezűleg felújító ezermester vagy a szakmáját űző szobafestő életét eddig megkeserítő festékes ecsetek csepegtetésére kínál ideális megoldást ez a doboz szélére csiptethető, az ecsetet mágnes segítségével rögzítő ecsetcsepegtető. Mindenkinek, aki meg akarja könnyíteni a lakásfelújítók életét: festékgyártók, és -forgalmazók, barkácsáruházak kiváló ügyfélmegtartó ajándéka lehet. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Viráglocsoló, permetező

Nemcsak viráglocsolásra, hanem a strandon felfrissülésre vagy vasaláskor is kiválóan használható permetező. Összahajtható, kis helyen tárolható, teljes felületén dekorálható. Minimális rendelhető mennyiség: 500 db.

Malacpersely megosztott részekkel

Az igazán tudatos pénzügyi szakemberek megtakarítási módja. Okos gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek. A malacpersely különböző rekeszeiben más-más célra gyűjtheti a megtakarításait. Minimális rendelhető mennyiség: 1000 db.

Rezgésre, zenére pulzáló fényű gyűrű

A közösségi élmény még teljesebbé válik, ha az együtt tapsoló emberek kezén a gyűrű is egy ritmusra villog. Kösse márkáját pozítiv élményhez!

Stresszlevelezető béka

Stresszlevezető labdák egyedi formában. Fotózza le cége jellemző termékét, küldje el logóját vagy egyszerűen csak mondja el, milyen stresszlevezetőt szeretne és mi formába öntjük. Minimális rendelhető mennyiség: 2000 db.

Jelölőlapok

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű , naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalunkon díszeleg, mert sajnáljuk elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

Jelölőindex

Ez már annyira jól néz ki, hogy nem szeretném elhasználni. Ha nem is mondjuk ki, de kivel ne fordult volna elő, hogy egy egyszerű, naponta használt fogyóeszköz még évek múltán is íróasztalán díszelgett, mert sajnálta elhasználni? Miért ne díszítené ezt a terméket az Ön cégének logója?

Kesztyű tapsszámlálóval

Kesztyű tapsszámlálóval

Magvas toll

Magvas gondolatokhoz magvas toll. Újrahasznosított papírból készült toll, egyedi klipsszel gyártható és kupakjában fenyőmagokat rejt.

Puzzle mug

Játékos és hasznos. Helyezze cége üzenetét elmozdítható lapocskákra, melyek újra egy képpé állnak össze, az ügyes használó keze által. Kihívás, mely emlékezetessé teszi az üzenetet.

Szív alakú gémkapcsok mágneses dobozban

A doboz mérete, design-ja, a gémkapcsok formája és mennyisége szabadon választható. A gémkapcsok esetében rengeteg standard forma és szín áll rendelkezésre, amelyek közül választhat, azonban a doboz grafikája csak a kreativitáson múlik.

Torta formára csomagolt bevásárlótáska

Mennyivel mutatósabb ez a csomagolás, mint egy nylonzacskó és mennyivel olcsóbb, mint egy külön az ajándék átadására készített dísztasak... A cégajándék így is átadható és értékesebbé tehető. Óvja környezetét sokszor használható bevásárló táskával.

Anatómiaia modell

Esztétikus, szépen tárolható modellgyűjtemény.

Logó formában növő fű

Egyszerűbben: ahol az Ön cége nincs ott, ott a fű sem nő. Ne felejtse el: minden komoly külsejű felnőttben ott rejlik a kísérletező kedvű gyerek. 1000 db felett rendelhető.

Szív modell

Minőségi kivitelezésű oktató vagy szemléltető célú modellek.

Napelemes toll

Napelemmel működteti a mini képernyőt, melyre tetszőleges logó vihető fel. Ideális zöld szervezeteknek vagy akár választási kampányokhoz szóró ajándéknak. Méret: 10*3.3*1.5 cm Anyaga: ABS+akril

Legyező

Üdítőitalok, nyaralással kapcsolatos termékek vagy légkondícionáló berendezések, napozással kapcsolatos cikkek reklámozására kiválóan alkalmas reklámhordozó.

Ujjlámpa

2 in 1 marketing. Borral átadva prémium ajándék és PR eszköz, írószertartóvá alakítva hosszantartó reklámhatás. Zseniális....

Reklámajándék.hu Ltd. © 1991-2023

Hungary's leading Promotional Wholesaler Company!
Colorful offers, huge stocks and our staff's 32 years of experience serving your success!


Reklámajándék.hu Ltd. © 1991-2023
Kapcsolatokat SzÉpítünk!

This website uses cookies in order to provide you with a better service and to improve your browsing experience, but they not store personal data. By browsing through it, you automatically consent to its use.

PHP: 0.619s | SQL: 0,040s | 2023-05-31 22:25:46 | új